Луцький міськрайонний суд дав умовний термін «домушнику»

Луцький міськрайонний суд дав умовний термін «домушнику»

Луцький міськрайонний суд Волинської області виніс вирок волинянину, за вчинення крадіжки , поєднаної з проникненням у житло. Зловмисника засудили до двох років позбавлення волі з випробувальним терміном.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції у Волинської області.

На початку вересня, зловмисник через вікно проник до будинку жительки селища Торчин звідки викрав телевізор та ювелірні вироби. Сума заданих матеріальних збитків потерпілій склала майже 6 тис. грн.

Правоохоронці встановили особу правопорушника. За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали провели досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику оголосили про підозру в інкримінованому злочині. Частину викрадених речей вилучили.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні крадіжки та призначив йому покарання у вигляд двох років позбавлення волі умовно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вища рада правосуддя погодила ліквідацію Луцького міськрайонного суду.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дивний слід на небі, БК «Інвестор» та доля литовських номерів: ТОП-3 новини за 26 грудня
Наступна новина Депутати просять відновити фінансування розбудови пунктів пропуску
Останні новини
Схожі новини