Луцький ресторан претендує на перемогу у національній премії «Сіль»

Луцький ресторан претендує на перемогу у національній премії «Сіль»
Фасад ресторану Cafe de Vino

Луцький ресторан Cafe de Vino, що у «Яровиці», увійшов до фіналістів Національної ресторанної премії «Сіль 2019»: він і ще 14 українських ресторанів номінуються на перемогу у премії «Відкриття року».

Цікаво, що серед 14 «конкурентів по номінації» луцького рестарану – 8 київських, 2 львівських, харківський, дніпровський і житомирський ресторани. Про це пише The Village

Як відомо, ресторан Cafe de Vino  відкрився ще 20 жовтня 2018 року. Знаходиться він у ЖК Яровиця, (вул. I.Франка 61).

Визначення фіналістів – попередній етап премії «Сіль». У наступному етапі, до 31 жовтня, члени журі відвідуватимуть заклади, щоб визначити серед них найкращі. Переможців у всіх номінаціях оголосять на церемонії 1 грудня.

Довідково. Премією «Сіль» відзначають найкращі ресторани, кафе та кав'ярні року. У журі входить 28 ресторатоів України (їх заклади не включаються у премію).  Всього у премії «Сіль» - 18 номінацій:  Найкраща кав’ярня, Найкращий м’ясний ресторан, Найкращий рибний ресторан, Найкращий ресторан української кухні, Найкращий ресторан національної кухні, Найкраща кондитерська, Ресторан з найкращою винною картою, Найкращий пивний ресторан, Відкриття року, Найкращий бар, Найкраще міське кафе, Найкращий ресторан при готелі, Найкращий заміський ресторан, Найкращий паб, Найкраща кафе-пекарня, Найкращий street-food, Найкращий винний бар, Найкращий азійський ресторан.
Премію «Сіль» засновав у 2013 році Клуб готельєрів і рестораторів HOTELIERO. ЇЇ автори називають премію «головною подією року для професійної ресторанної спільноти України». Ресторанна премія «Сіль» вручається ресторанам, що самостійно подались у номінації на участь в премії. Нагорода переможців – мідна сковорідка «Сіль»

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Війну» закопав у саду. На Рівненщині у селянина знайшли один з найбільших схронів зброї
Наступна новина «Океан Ельзи» дасть концерт у Луцьку. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини