Луцький Центр обслуговування клієнтів у час пік відвідує більше 1 200 споживачів газу

Луцький Центр обслуговування клієнтів у час пік відвідує більше 1 200 споживачів газу

Час пік у клієнтів - із 1 до 5 числа щомісяця. Поріг сучасного Центру обслуговування газової компанії, який є найбільшим на Волині, переступають здебільшого клієнти старшого віку.

Молодь активно використовує дистанційні онлайн-сервіси, зокрема, найулюбленіші – Особистий кабінет, мобільні додатки 7104 Mobile, 104 Mobile Light і чат-бот Viber 7104ua.

Дві подруги, дві лучанки давно товаришують, і коли виникає потреба, разом відвідують Центр обслуговування  клієнтів компанії «Волиньгаз». Дуже скромні та прості. Жінки, народжені в Радянському Союзі, зізнаються, що хоч жодного разу не їздили за кордон, але обслуговування клієнтів оцінюють тут на відмінно і називають європейським. Таємниця успіху Центру, зі слів клієнток,  усмішка та оперативне вирішення питання, ну, й,звісно, якісний сервіс, якого нема в жодній із комунальних служб області.

«Вабить найбільше усмішка консультантів, які завше привітні, тому хочеться до них прийти. Роз’яснять і швидко всі питання вирішать. Знаєте, за кордоном не бувала, але луцький Центр за рівнем обслуговування та комфортним приміщенням, на мою думку, дійсно відповідає всім стандартам. Гадаю, що змінювати нічого не потрібно, лише б побільше таких Центрів на Волині, – розповідає одразу після спілкування з консультантом пані Тетяна. – Тут затишно, комфортно. Рідко приходжу, маю улюбленого менеджера Ольгу Скибу. Це людина неймовірно позитивна, привітна та професіонал своєї справи».

Пані Тетяна з подругою Ніною вранці прийшли з однією метою - укласти договір на газопостачання з газовими компаніями. Діти, кажуть жінки, опанували мобільні онлайн-сервіси і щомісяця, без проблем подають показання лічильника газу та оплачують за спожитий газ. Сусіди вже беруть приклад і теж почали використовувати ті онлайн-сервіси, зізнаються жінки. 

«Ми лише контролюємо», – усміхається пані Ніна. 

«Не зрівняти ту газову контору на вул.Івана Франка з теперішнім сучасним Центром. Там було, мов у вулику, багато люду завжди, черги і невдоволені споживачі, тут – електронна черга, все швидко, уважні, доброзичливі фахівці. Дівчата знають свою справу, як то кажуть, на своєму місці. Хочеться сюди йти, бо Європа. Кілька хвилин - і питання вирішила», – додає пані Тетяна.

До найбільшого на Волині, луцького Центру обслуговування клієнтів щодня в середньому звертається майже 300 споживачів газу. На початку кожного місяця, в часи пік – понад 1 200 клієнтів. 

«Важливо, що всі онлайн-сервіси, зокрема, Особистий кабінет чи 7104ua, що у Viber, дозволяє споживачам не лише передавати показання лічильника та оплачувати за спожитий природний газ онлайн, а й переглядати поточний стан розрахунків за газ, історію оплат і показань лічильників. Тобто, вони мають універсальні можливості під рукою і своєму смартфоні цілодобово, – аналізує провідний фахівець з роботи із клієнтами Ольга Скиба. – Завітавши, до нашого Центру обслуговування клієнти чекають у черзі в середньому 6 хвилин, а обслуговуємо їх, консультуємо – впродовж майже 10 хвилин».

Довідка. Компанія АТ “Волиньгаз” забезпечує безперебійне та безаварійне газопостачання для понад 240 тис. споживачів. В Особистому кабінеті  на сайті 104. ua зареєстровано  близько 50 тис клієнтів. Особистий кабінет – це найінформативніший канал для вирішення всіх газових питань, зокрема, подання показників лічильника щомісяця та оплата за газ. За допомогою чат-боту у Viber7104ua, мобільних додатків 104 Mobile, 104 Mobile Light для смартфонів і іPhone можна керувати п’ятьма рахунками.

За матеріалами прес-служби «Волиньгаз»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ні школи, ні садочка, ні дороги: про що говорили з Рубльовим жителі Горохівського району
Наступна новина «У школі знав 4 слова англійською». Як волинянин став викладачем у Китаї
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні