Луцький центр зайнятості можуть перенести

Луцький центр зайнятості можуть перенести

На баланс міського виконавчого комітету можуть передати кінотеатр на вулиці Пятницька Гірка, 2, відомий як «Батьківщина».

У перспективі туди хочуть переселити Луцький міський центр зайнятості, у приміщенні якого облаштують дитячий садок. Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцькради з питань комунального майна та приватизації 22 лютого, передає ВолиньPost

Начальник відділу комунального майна Алла Грабко розповіла, що будівлю кінотеатру у 1993 році передали Волинській обласній телерадіокомпанії. Відтоді приміщення фактично пустує. Право власності за міськрадою оформили на початку двотисячних, перереєстрували в 2016 році. 

Грабко також розповіла, що направляли офіційний лист до Національно комітету з питань телебачення та радіомовлення, де наголошували, щоб приміщення не включали до списку майна, оскільки це міська власність. 

Опісля Грабко нагадала, що на вулиці Ярощука, де розміщений міський центр зайнятості, хочуть зробити дитсадок. Тому наразі шукають приміщення, куди переселити центр зайнятості. Відтак, як варіант розглядають кінотеатр – в перспективі тут хочуть розмістити Луцький міський центр зайнятості.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині засудили хлопця за крадіжку пачки сухариків
Наступна новина На Волині поліцейські оперативно розкрили крадіжку дров
Останні новини
Схожі новини