Луцьким дітлахам розповіли, як працюють вибухотехніки і спецпризначенці. ФОТО

Луцьким дітлахам розповіли, як працюють вибухотехніки і спецпризначенці. ФОТО

Сьогодні в Луцьку на Театральному майдані з нагоди Міжнародного дня захисту дітей поліцейські розповіли дітям про свою роботу, показали спецтехніку, макети різноманітної зброї та спецзасобів. Завершилися святкові заходи спільним флешмобом «Я, ти – ми разом».

Про це інформує прес-служба ГУНП у Волинській області.

Дітей ознайомили, зокрема, з діяльністю вибухотехнічного відділу, кінологічного центру, патрульної поліції, а також підрозділу спеціального призначення «КОРД». Правоохоронці показали макети різноманітної зброї, спецзасобів, які використовують під час затримання правопорушників, звільнення заручників. Зокрема, провели демонстрацію роботи квадрокоптера.

Відбувся також брифінг, присвячений захисту прав та інтересів дітей. У центрі уваги спікерів була безпека дітей під час літніх канікул.

«Давайте більше уваги приділяти дітям. Батькам потрібно знати, де й з ким їх діти проводять дозвілля. Акцентую увагу на важливості дотримання елементарних правил безпеки», - зазначив Сергій Козак, тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області.

Керівник управління превентивної діяльності волинської поліції Володимир Солоненко звернув увагу на те, що торік під час літніх канікул в області 26 дітей потерпіли внаслідок нещасних випадків, із них 24 – через ДТП.

«Не залишайте дітей без нагляду. Особливу увагу зверніть на дотримання правил дорожнього руху та безпеку під час відпочинку біля водойм», - зазначив під час брифінгу  Володимир Солоненко.

Виступила старший інспектор сектору ювенальної превенції волинської поліції Галина Юзва.

Завершилися святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту прав дітей спільним флешмобом поліцейських та вихованців Луцькому правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою, яким опікуються волинські поліцейські.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь через «недосконалі закони» втратила мільйони гривень
Наступна новина Важко стояти? Сиди вдома, - лучанка пропонує не поступатися місцем у транспорті старшим
Останні новини
Схожі новини