Луцького СБУшника, якого зловили на хабарі, взяли під варту. ВІДЕО

Луцького СБУшника, якого зловили на хабарі, взяли під варту. ВІДЕО

СБУшника, якого підозрюють у отриманні хабара, взяли під варту. Луцький міськрайонний суд задовольнив клопотання військової прокуратури Луцького гарнізону. Оперуповноважений Служби безпеки України, наразі, перебуватиме під вартою 60 діб. Як альтернативу, суд визначив йому 140 тисяч гривень застави, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Слідчі кажуть, що правоохоронець діяв за попередньою змовою у групі з трьома громадянами. Одного із співучасників протиправного діяння також взяли під варту на 60 діб з можливістю внесення застави в розмірі 105 тисяч гривень.

Долю ще двох членів угрупування прес-служба військової прокуратури не повідомляє.
Заримали підозрюваних у суботу 9го лютого. Хабар у розмірі 3 тисячі доларів США капітан СБУ вимагав від керівника одного із місцевих підприємств. Силовика спіймали на гарячому, у ресторані, одразу після того як він взяв помічені купюри, які одразу ж вилучили.

Правоохоронці кажуть, до затримання за чоловіком стежили більше місяця, довго витребовували необхідні документи для проведення спецоперації, і лише декілька днів тому отримали дозвіл у суді.

Зараз тривають слідчі дії. Зловмисникам загрожує від восьми до 12 років позбавлення волі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яких хвороб слід остерігатися волинянам у 2018 році. ВІДЕО
Наступна новина «Волинь» програла другий матч на зборах у Туреччині
Останні новини
Схожі новини