«Волинь» програла другий матч на зборах у Туреччині

«Волинь» програла другий матч на зборах у Туреччині

Один – два. З таким рахунком ФК «Волинь» програла другий товариський матч на зборах у Туреччині 13-го лютого, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Супротивником волинян виступила грузинська команда Діла із міста Горі. За інформацією прес-служби клубу, протягом першого тайму рахунок команд був нульовий. Проте, у другому таймі грузини успішно реалізували гольовий момент і одразу ж за дві хвилини забили ще один м’яч у ворота волинян.

За деякий час Вадим Страшкевич відповів голом зі штрафного. Проте, досягти хоча б нічиєї волинянам не вдалось, тож рахунок так і залишився два-один на користь грузинської команди.

Більш успішним був перший спаринг «Волині». Тоді підопічні Віктора Богатиря здобули впевнену перемогу із угорським клубом Ньїредьхаза, забивши їм чотири голи.

Наступний матч команда зіграє зранку 15 лютого із клубом Мерані, який виступає у другому дивізіоні чемпіонату Грузії. У цей же день волиняни повертатимуться додому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцького СБУшника, якого зловили на хабарі, взяли під варту. ВІДЕО
Наступна новина Капрал поліції загинув у лобовій ДТП в Києві. ФОТО
Останні новини
Схожі новини