Луцьку подарували шість автобусів з гуманітарною допомогою

Луцьку подарували шість автобусів з гуманітарною допомогою
Фото зі сторінки у «Facebook» Ігора Поліщука

Місто Канус, що у Литві, подарувало Луцькій громаді шість автобусів з гуманітарною допомогою. Транспорт використають для обслуговування маршрутів у громаді. А гуманітарну допомогу відправлять різним містам України, які перебувають у стані гуманітарної катастрофи.

Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Зокрема, місто Канус подарувало Луцькій громаді пять автобусів автобусів «Solaris Urbino 12» та один «Van Hool A330». Усі вони - повністю завантажені продуктами харчування, дитячим харчуванням, засобами гігієни та іншою гуманітарною допомогою.

Фото зі сторінки у «Facebook» Ігора Поліщука

Транспорт використають для обслуговування автобусних маршрутів Луцької громади, а всю гуманітарну допомогу передадуть для потреб військових, біженців та у міста, які знаходяться в стані гуманітарної катастрофи».

«Щиро дякую Литовській Республіці, місту Каунас та особисто міському голові міста Каунас Вісвальдасу Матійошайтісу та начальнику відділу зовнішніх відносин адміністрації міста Каунас Раймундасу Смітасу. Місто Каунас та наші литовські друзі можуть розраховувати і на нашу підтримку та допомогу в разі потреби!» - написав міський голова.

Нагадаємо, раніше Волинь отримала 200 тонн гуманітарної допомоги. Зокрема, це продукти харчування, в тому числі готова продукція, побутова хімія, засоби гігієни, цивільний одяг, спальні мішки, автомобіль тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині СБУ відкрила 12 кримінальних справ щодо зрадників України
Наступна новина Лицарі з РПГ. Лучани вчаться стріляти
Останні новини
Схожі новини