Луцьку стоматполіклініку закрили на карантин, бо на коронавірус захворів лікар

Луцьку стоматполіклініку закрили на карантин, бо на коронавірус захворів лікар
Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка

У Луцькій міській клінічній стоматологічній поліклініці запровадили карантин у зв’язку із інфікуванням на COVID-19 одного із медиків. 

Про це повідомляє ІА Волинські Новини із посиланням на власні джерела. Також цю інформацію виданню підтвердила директорка міської стоматології, що на вулиці Степана Бандери, 6, Світлана Черниш.

Нагадаємо, медична установа припинила свою роботу з 14 липня.

Зі слів медика, стоматологічну клініку закрили на дезінфекцію до 20 липня, оскільки у одного із лікарів-стоматологів виявили та лабораторно підтвердили COVID-19.

«Із вівторка наш корпус тимчасово зачинили. До сьогодні у поліклініці провели всі заходи дезінфекції. Протестували інших працівників стоматології. На щастя, результати тестів на COVID-19 в усіх від’ємні. Усі лікарі, які були у контакті з хворим, на самоізоляції. Проводимо епідеміологічне розслідування про причину хвороби у медика, оскільки, враховуючи форму та спецодяг, у якому працюють наші лікарі, ймовірність зараження від пацієнта дуже і дуже мала», – пояснила Світлана Черниш.

Водночас,вона зазначила, що з 20 липня стоматологія працюватиме у звичному режимі.

«Кабінет лікаря, у якого виявили COVID-19, зачинений. Решту стоматологів працюватимуть у звичайному режимі, оскільки результати тестів в усіх від’ємні», – наголосила медик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МОЗ планує вдвічі збільшити кількість тестувань на коронавірус
Наступна новина На Волині суттєво поменшало хворих на пневмонію
Останні новини
Схожі новини