«Луцькводоканал» погрожує забирати квартири у боржників

«Луцькводоканал» погрожує забирати квартири у боржників
Джерело фото: Корреспондент

Загальний борг мешканців усього лише 25-ти багатоквартирних житлових будинків Луцька за воду становить близько 2 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба КП «Луцькводоканал».

За їх даними, негативний рекорд за обсягом боргів мають мешканці будинку по вул. Даньшина, 1, де 84 особи боргують підприємству КП «Луцькводоканал» 158 399 грн. Також більше 133 тис грн. боргують 55 мешканців будинку по вул. Черняховського, 1 і більше 109 тис грн – 73 мешканця будинку по вул. Щусєва, 20/а.

«Боржникам марно сподіватися на списання заборгованостей, оскільки підприємство «Луцькводоканал» буде вживати усіх можливих заходів для стягнення заборгованостей, зокрема використовуючи і законні примусові методи, а також вдаючись до припинення надання послуг водопостачання та водовідведення. КП «Луцькводоканал» блокуватиме будь-які програми фінансової підтримки будинків-боржників, включаючи проведення у них благоустрою і ремонту дворів та житлових приміщень тощо», –повідомляють у підприємстві. 

У «Луцькводоканалі» погрожують й серйознішим покаранням.

«Якщо боржники оперативно не закриють свої величезні суми заборгованостей, то боргова яма в недалекому майбутньому може призвести до втрати житла, такі прецеденти вже траплялися», – повідомляють у прес-службі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волиняни боргують за газ сотні мільйонів гривень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські торгові марки — у сотні найдорожчих брендів України
Наступна новина Як у Шацькому Нацпарку готуються до зими. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини