Як у Шацькому Нацпарку готуються до зими. ВІДЕО

Як у Шацькому Нацпарку готуються до зими. ВІДЕО

Для колективу Шацького національного парку, що на Волині, зима - час для підсумків, планів і копіткої роботи.

Чим живе найвідоміша природоохоронна структура області, дізнавалися журналісти телеканалу Сфера-ТВ. 

Це лише на перший погляд життя на Шацьких озерах завмирає в перервах між відпочинковими сезонами. Озера і ліси, рекреаційні споруди і навіть дикі тварини потребують щоденного дбайливого догляду і уваги людей.

«Управління, контроль і координація цих клопотів - у тендітних руках директорки Шацького національного природного парку Марії Христецької», – зазначається у сюжеті. 

До слова, одним із найважливіших проектів для Шацького району будуть масштабні роботи з каналізування приозерних населених пунктів за кошти Євросоюзу та українського Міністерства екології.

Марія Христецька розповідає, що частина каналізаційних мереж пролягатиме територією Парку. Очільниця природоохоронної установи наголошує, що у співпраці з місцевою владою, територіальними підрозділами управління екології ставить за мету, аби роботи з каналізування не завдали шкоди екосистемі Парку.

Більше – у сюжеті. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Луцькводоканал» погрожує забирати квартири у боржників
Наступна новина Вийняли скло і забрали інструменти: зухвала автокрадіжка у Луцьку
Останні новини
Схожі новини