Львів’яни планують бойкотувати концерти Монатіка

Львів’яни планують бойкотувати концерти Монатіка
На фото: Дмитро Монатік, джерело: TicketHunt

Лучанин-співак Мonatik незабаром планує відвідати Західну Україну із концертами.

Про це повідомив громадський активіст і представник Добровольчого руху ОУН Олег Окопський на своїй сторінці у Фейсбуку, – пише Волинь UA з посиланням на видання ZIK.

«Натрапив сьогодні на інформацію, що Монатік активно гастролює по Україні і навіть буде давати концерти в Тернополі (вже є афіші). Нагадую – цей співак активно гастролює на теренах московії (навіть знімався в їхніх фільмах та рекламах). У Львові він безперечно не буде давати своїх меншовартісних концертиків (наше патріотичне середовище не дозволить).

Читайте також: Дмитро Монатік показав свій незвичний талант. ВІДЕО

Але закликаю свідомих тернополян, франківчан та свідомих українців по всій Україні не допускати у своїх містах шабаші такого роду запроданців («врємя і стєкло», MOZGI, LOBODA і інша шушера). Я розумію, що це важко, це набридло робити, це провокує певні збурення і напругу. Але сидіти в мокрих окопах місяцями також не надто приємне явище.

Набагато зручніше сидіти вдома і кидати у Фейсбуці патріотичні постики і картинки, кричати «путін – хуйло». Але якщо ми не в окопах, то маємо захищати наші моральні і ціннісні кордони тут, на місці. Бо коли сьогодні ми закриємо очі на таку поведінку «наших» псевдо-артистів то завтра не матимемо морального права звинувачувати владу у співпраці з ворогом.

Мистецтво дійсно може бути поза політикою. Але національно-визвольна війна – це не політика», – сказано у дописі.

Читайте також: Монатік на «Танцях з зірками» вразив ексцентричним образом

Окрім того, квитки на концерт співака вже можна придбати у Черкасах, Запоріжжі, Одесі та Києві.

«Монатіка у Львові не буде. Або воно визнає привселюдно окупанта окупантом», – каже керівник Економічного бойкотного руху у Львові Олег Радик, – пише «Форпост».
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, яким був центр Луцька до війни. ФОТО
Наступна новина Форум видавців-2018 у Львові: новинки, які точно варто прочитати
Останні новини
Схожі новини