Любешівщина попрощалися із п’ятьма загиблими Героями. ФОТО

Любешівщина попрощалися із п’ятьма загиблими Героями. ФОТО

Учора, 16 вересня, на Любешівщині  попрощалася із п’ятьма своїми захисниками. 

Про це йдеться на сторінці газети «Нове життя» у Facebook.

«Тисячі людей прийшли віддати останню данину пам'яті тим, чиї життя обірвала війна. Вічна слава і пам'ять Героям!», – йдеться у дописі. 

Нагадаємо, що Бурдак Віктор Іванович, 1967 р.н. – головний сержант, командир стрілецького відділення. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Бурдак Сергій Володимирович, 1990 р.н. – солдат, гранатометник. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Михальчук Андрій Миколайович, 1984 р.н. – солдат, стрілець. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Стефанюк Сергій Іларіонович, 1973 р.н. – старший сержант, гранатометник. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Ланевич Андрій Володимирович, 1988 р.н. – солдат, механік-водій. Загинув 13 вересня 2022 року в результаті підриву на розтяжці під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

У зв’язку із загибеллю п’ятьох захисників, відповідно до розпорядження начальниці Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольги Ващук, у районі оголошено тижневу жалобу – 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 вересня.

Читайте також: Ковель попрощався з Героєм Леонідом Килибою. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Харківщині загинув волинянин Сергій Ходорчук
Наступна новина У Луцьку лікарі видалили чоловіку частину шлунка, щоб врятувати його
Останні новини
Схожі новини