Хлопці з Любешівщини записали кавер-версію на пісню гурту Kozak System. ВІДЕО

Хлопці з Любешівщини записали кавер-версію на пісню гурту Kozak System. ВІДЕО

Черговий творчий доробок презентували днями співочі козаки з Любешова. Ярослав Оласюк, Роман Дащенко та Олександр Матюк подарували землякам ще одну музичну новинку – «5 хвилин» (Cover Kozak System).

Про це пише газета Нове життя. 

«Дорогі друзі, ми зі своєю командою пропонуємо нашу версію цієї чудової пісні гурту Kozak System. «5 хвилин» є актуальною сьогодні, як ніколи. Адже нас всіх зараз охоплює страх майбуття… Ми боїмося за своїх коханих, рідних. Боїмося прокидатися, щоб не лишитись на самоті, і водночас боїмося заплющити очі, адже навіть 5 хвилин можуть стати вирішальними…» – так презентували пісню творчі земляки.

Як розповіли Ярослав та Роман, вони довго відтягували створення цієї композиції, адже не хотіли виконувати її без товариша-баяніста Сашка Матюка, який наразі захищає неньку Україну. І як тільки його відпустили на кілька днів додому, відразу вирішили її записати.

Ідею створення відео допоміг реалізувати Петро Кундік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми не круті перці, які нічого не бояться», – голова громади біля кордону з білоруссю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через аварійну ситуацію знеструмлено значну частину Луцька
Наступна новина «Я теж боявся. Мене не раз знімали на відео окупанти». Олександр Корняков, фотограф спротиву Херсона
Останні новини
Схожі новини