Любомльські ФАПи забезпечили медичними сумками

Любомльські ФАПи забезпечили медичними сумками

Нові сумки, укомплектовані медичними препаратами та матеріалами, а також інші необхідні для ФАПів засоби отримали керівники ФАПів Любомльщини за рахунок державних коштів з ініціативи нардепа Ігоря Гузя.

Вручення та розподіл медзасобів у районі провели у п’ятницю, 16 лютого. Їх придбали за 318 тисяч гривень із держсубвенції на соціально-економічний розвиток округу депутата.

Також під час роботи в окрузі Ігор Гузь зустрівся із колективом ТМО Любомльскьго і Шацького районів, аби прозвітувати про депутатську роботу і почути актуальні запитання.

«Хтось скаже, що купувати сумки для фельдшерів – це не справа народного депутата. Але, якщо вони справді тут вкрай потрібні.Про це чую від людей, і я маю можливість допомогти, чому цього не робити? Ми планували ще придбати велосипеди для фельдшерів. Вони також необхідні їм в роботі. На жаль, ця пропозиція не пройшла, у зв'язку зі специфікою використання бюджетних коштів», - пояснив Ігор Гузь.

Прес-служба народного депутата


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прощена неділя, Великий піст, східні танці та грип: ТОП-5 новин за вихідні
Наступна новина Американська розвідка не рекомендує купувати телефони ZTE і Huawei через ризики шпигунства
Останні новини
Схожі новини