Американська розвідка не рекомендує купувати телефони ZTE і Huawei через ризики шпигунства

Американська розвідка не рекомендує купувати телефони ZTE і Huawei через ризики шпигунства

Директори ЦРУ, ФБР, АНБ та ряду інших розвідувальних органів США не рекомендують купувати техніку китайських компаній Huawei і ZTE через ризики шпигунства.

Про це йдеться в повідомленні телеканалу CNBC, – пише Економічна правда

«Директори ЦРУ, ФБР, АНБ і ряду інших розвідувальних органів висловлюють свою недовіру конкуруючій з Apple компанії Huawei та іншій китайській телекомунікаційній компанії ZTE», – зазначає видання.

За словами директора ФБР Кріса Рея, китайська продукція може збирати особисту інформацію користувачів і вести таємне шпигунство.

«Ми глибоко стурбовані ризиками при допуску будь-яких компаній або організацій, пов'язаних з іноземними урядами, які не поділяють наші цінності», – сказав він.

Зазначається, що під час слухання на засідання комітету з розвідки при Сенаті США керівники розвідки високо оцінили американські телекомунікаційні компанії за їх рішучий опір китайським компаніям.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Любомльські ФАПи забезпечили медичними сумками
Наступна новина У Ковелі затримали двох чоловіків з наркотиками. ФОТО
Останні новини
Схожі новини