Любов сильніша за війну: волинський військовий приїхав додому, щоб одружитися

Любов сильніша за війну: волинський військовий приїхав додому, щоб одружитися

Волинський військовослужбовець з села Городині Павло Мариюк приїхав додому, щоб взяти шлюб зі своєю коханою, з якою познайомився на службі. 

Про це повідомили в Торчинській громаді.

Павло познайомився з Лілією – жителькою Харківської області під час виконання свого громадянського обов'язку: він захищав нашу державу на Харківському напрямку. Там, у зоні бойових дій, і зародилося їхнє кохання. А зараз привіз свою обранницю на батьківщину, аби одружитися.

Закохані поспішали зареєструвати шлюб у ті короткі декілька днів, на які нареченого відпустили із військової служби у Збройних Силах України.

«Із сердечними побажаннями добра, взаєморозуміння і любові зареєстрували і вручили свідоцтво про державну реєстрацію шлюбу. Щиро сподіваємося, що цей день стане для молодих людей незабутнім початком спільного життєвого шляху. Бажаємо швидкої перемоги нашим воїнам, аби вони повернулися до своїх рідних, коханих і щасливо жили у мирній Україні!»,– розповіла секретар селищної ради Лідія Бабіюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З городів волинян рятувальники відкачали на новий рік понад тисячу кубометрів води
Наступна новина Художник Петро Антип розповів, кому належить ідея створення найбільшої картини в світі у Луцьку
Останні новини
Схожі новини