Майже 350 волинян замінять газове обладнання

Майже 350 волинян замінять газове обладнання

Від початку року 347 волинян звернулися у «Волиньгаз» із заявами щодо встановлення або заміни газового обладнання.

За цей період там придбали 90 одиниць обладнання – повідомила пресслужба АТ «Волиньгаз».

Для того, аби замінити обладнання потрібно звернутися із заявою до 104.ua Клієнтського простору, надати пакет документів і чекати на виконання робіт.

«Фахова заміна газового обладнання однією організацією дозволяє заощадити час і кошти. Клієнт один раз звертається до 104.ua Клієнтського простору, подає документи, а персональний менеджер контролює процес послуги з реконструкції. Клієнт у телефонному режимі завжди може поцікавитися станом виконання робіт та скоригувати час виконання робіт, відповідно до своїх планів», – зауважує менеджерка 104.ua Клієнтського простору Ольга Руденко.

Нагадаємо, що українське законодавство забороняє самостійно замінювати або ремонтувати газове обладнання. Для тривалої його експлуатації потрібно дбати про вчасне технічне обслуговування. Наразі у 104.ua Клієнстьких просторах клієнти «Волиньгазу» можуть придбати необхідне газове обладнання від провідних виробників з гарантією та з подальшим технічним обслуговуванням. Також можна укласти договір на технічне обслуговування вже встановленого обладнання.

Читати також: На Волині чадним газом отруїлося п'ятеро людей. Серед них – дитина


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли прощатимуться з колишнім начальником ФК «Волинь» Віктором Шелигіним
Наступна новина У звірівських лісах фотопастка «упіймала» червонокнижних сірих журавлів
Останні новини
Схожі новини