У Луцьку відбулася всеукраїнська акція «Біжу за «Азовсталь»

У Луцьку відбулася всеукраїнська акція «Біжу за «Азовсталь»

23 липня у рамках Всеукраїнської акції на підтримку полонених українських військових, які боронили Маріуполь та завод "Азовсталь", до благодійного забігу у Луцьку долучилися майже чотири сотні учасників.

Про це розповіла Суспільному організаторка забігу у Луцьку Катерина Калюжна.

Забіг стартував від головного корпусу Волинського Національного університету імені Лесі Українки. Перед початком усі учасники отримали в організаторів спеціальні реєстраційні номери.

"Всі охочі можуть брати участь і підтримати хлопців таким чином. Це марафон не на приз, не на перше місце. Нам не важливо з якою швидкістю і скільки ви пробіжите. Важливо тільки те, що ви подумки і душею з захисниками "Азову", – говорить Катарина Калюжна.

Її чоловік служить у полку "Азов", нині понад два місяці перебуває у російському полоні. Сьогодні, 23 липня, у нього День народження.

"Я знаю, що таким чином я його можу привітати. І я знаю та вірю, що він це все відчуває. Він вийшов з Азовсталі 19 травня на евакуацію. До цього він служив і жив в Маріуполі. Я не маю з ним зв’язку. Єдине, що я знаю, що в нього не має поранень. Тобто він здоровий", – говорить дівчина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях за Україну загинув волинянин Андрій Мефанік
Наступна новина На Волині та Рівненщині посилять поліцейський контроль
Останні новини
Схожі новини