На Волині та Рівненщині посилять поліцейський контроль

На Волині та Рівненщині посилять поліцейський контроль

На Волині та Рівненщині посилили поліцейський контроль.

Про це на своїй фейсбук-сторінці полідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко.

«У Рівному та Луцьку провів координаційні наради. В ці області приїхало чимало внутрішньо переміщених осіб. Тож відповідно поліцейська присутність також має бути посилена.

Збільшуємо кількість нарядів та мобільних груп реагування, щоб швидше та якісніше відпрацьовувати заяви громадян та отриману оперативну інформацію. Звісно, працюємо на профілактику, використовуючи й можливості перевірки на блок-постах. Це потрібно для виявлення ймовірних диверсантів чи інших кримінальних елементів, а також дозволить запобігти ввезенню в області зброї або інших заборонених предметів і речовин», – йдеться у повідомленні.

Також Ігор Клименко зазначив, що під прискіпливою увагою райони, які межують із Білоруссю. Там теж збільшили поліцейський контроль та ретельно реагують на всі отримані сигнали від населення. 

«Безпека людей – це наша відповідальність. Особливо зараз, у воєнний час. І завдання поліції - забезпечити разом з іншими правоохоронними органами спокійну оперативну обстановку та втримати криміногенну ситуацію. Разом ми зможемо цього досягти», – додав Клименко.

Читати також: У Луцьку сапери навчали дітей розрізняти вибухонебезпечні предмети. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулася всеукраїнська акція «Біжу за «Азовсталь»
Наступна новина За Україну загинув Герой з Нововолинська Вадим Семенюк
Останні новини
Схожі новини