Майже три сотні домоволодінь у Володимирі та районі через борги залишилося без газу

Майже три сотні домоволодінь у Володимирі та районі через борги залишилося без газу

Як зазначають у «Волиньгаззбуті», заборгованість жителів Володимира-Волинського та району станом на перше січня нинішнього року становила 18 мільйонів 4 тисячі 548 гривень, що на 2 мільйони 349 тисяч 417 гривень більше минулорічного показника, – пише Володимир.Медіа

Як інфомують спеціалісти Волиньгаззбуту, було надіслано володимирчанам та жителям газифікованих населених пунктів району 5269 попереджень по можливі відключення від газової труби за причини заборгованості за блакитне паливо. 

Поряд з тим, 298 споживачів вже залишилися без газу, оскільки жодні профілактичні міри та попереджувальні заходи не дали позитивного результату.

Серед боржників є справжні рекордсмени, які боргують від однієї тисячі і більше за спожитий газ. У Володимирі та районі більше тисячі гривень боргує 1480 споживачів (домогосподарств та квартир), з яких 830 у місті та 650 – в селах району. До речі, аналогічних боржників у серпні минулого року було на 239 менше.

Понад 10 тисяч гривень боргує за газ 32 абоненти, що на 6 менше вищезгаданого періоду. Зменшилася кількість боржників із сумою боргу у 20000 гривень та більше. Станом на 1 січня таких нараховується 3. Є у селі Новосілки справжній рекордсмен серед боржників, який за використаний газ боргує газовикам  29351 гривню. Його рекорд є абсолютним серед йому подібних.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 9 січня починається реєстрація на пробне ЗНО. Як це відбувається і скільки коштує?
Наступна новина Дрон відзняв замерзле узбережжя океану у США. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини