У Луцьку через борги влітку може не бути гарячої води

У Луцьку через борги влітку може не бути гарячої води

Станом на 19 травня рівень розрахунків за спожиті гарячу воду та опалення у Луцьку становив 62%. Як розповів речник ДКП "Луцьктепло" Антон Безносиков, через низький рівень розрахунків та накопичені борги в місті є загроза залишитися без гарячого водопостачання влітку та без опалення взимку.

Наразі загальна сума боргу, включаючи поточні нарахування, перевищує 202 мільйони гривень, пише Суспільне

Зі слів Антона Безносикова, борг споживачів перед підприємством за підсумками опалювального сезону зріс на 30 мільйонів гривень.

«Ми сподіваємося, що впродовж міжопалювального сезону споживачі підтягнуть свої розрахунки, погасять цей борг. Якщо рівень наших розрахунків не буде достатній впродовж місяця, то є ризик, що гарантований постачальник припинить свої зобов’язання і не зможе і не буде постачати нам природній газ», – сказав речник.

Як розповів Безносиков, лучани можуть укласти з підприємством договір реструктуризації. Справи найбільших боржників комунальники передають до суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в комендантську годину зловили чоловіків з наркотиками. ФОТО
Наступна новина У селі поблизу Луцька чоловік впав у 2-метрову яму
Останні новини
Схожі новини