Маленькій волинянці потрібні гроші, аби почати чути

Маленькій волинянці потрібні гроші, аби почати чути

На редакцію Першого дійшов лист від волинянки Вікторії Ящук, яка просить допомогти зібрати кошти на операцію для її п’ятимісячної племінниці.

Дитині потрібно провести кохлеарну імплантацію, вартість якої – 26 000 євро.

Жінка розповідає, що у сім’ї її сестри – всі троє дітей мають важку втрату слуху – Денис 2008 року народження, Роман 2010 року народження та Христинка 2018 року народження.

«У 2013 році старші діти проімплантовані кохлеарними імплантами. Після операції, а також завдяки регулярним заняттям з постановки мови, вони мали можливість відвідувати звичайний дитячий садочок, зараз ходять в звичайну школу.

До операції хлопці носили слухові апарати і ходили в спеціалізований садочок. Для нас різниця між апаратами та імплантами відчутна. Але багато залежить і від часу: чим раніше дитина проімплантована, тим швидше вона адаптується до навколишнього світу, легше вчиться слухати і чути, краще говорити.

Христинка наразі носить слухові апарати, які не є ефективними при такій втраті слуху, як в неї. Ми хочемо якнайшвидше її проімплантувати і не втрачати такого дорогоцінного часу», – йдеться у листі волинянки.

Рахунок мами дівчинки: 

5168 7573 4489 6362  Манько Наталія Юріївна 

Номер мами: 099 43 80 883 

Номер тата: 099 72 71 021 

Довідково: Кохлеарний імплант (слуховий імплантат) – мініатюрний прилад, оздоблений тонкою електронікою та призначений для поліпшення звукосприйняття. Застосовується для дорослих та дітей, які страждають порушеннями слуху різної важкості. Призначається у тих випадках, коли носіння слухових апаратів не здатне вирішити проблему.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька броварня зливає нечистоти просто людям під ноги, – соцмережі
Наступна новина Що треба знати про грудне вигодовування: поради та застереження луцького лікаря
Останні новини
Схожі новини