Мало свята, треба більше ілюмінації, - мер Ковеля Кіндер

Мало свята, треба більше ілюмінації, - мер Ковеля Кіндер
Фото ілюстративне (джерело: 24tv.ua)

Мер Ковеля Олег Кіндер заявив, що місто недостатньо добре прикрашене до новорічних свят. Він обурився, що підприємці не встановили святкових декорацій на вітринах своїх закладів. 

Про це Кіндер розповів під час апаратної наради у мерії, – пише ПроКовель.

«Негарно виглядає центр в такі новорічні свята. І в супермаркетах, і в простих і магазинах могли б зробити якусь гарну ілюмінацію. Ще до Водохреща є час, святкові дні. Це ж не мільйони потрібно викидати, зробити для себе гарно. Свято потрібно робити. Якщо ми його не зробимо для себе, то ніхто не приїде з Луцька чи зі Львова, щоб нам тут робити», - звернувся мер до заступниці начальника відділу економічного розвитку та торгівлі Лілії Барни.   

Міський голова порадив Лілії Барні протягом цих днів зустрітися з підприємцями, які ведуть свою торгівельну діяльність в центральній частині міста, щоб вони потурбувалися про святковий вигляд своїх своїх місць роботи.    

«Вони це не роблять для Кіндера, а в першу чергу для себе і для тих клієнтів, які заходять в їхні заклади. Це мова йде не тільки за торгові точки, а й про перукарні, ательє – всі суб’єкти господарювання», - сказав Олег Кіндер.

Нагадаємо, що комунальники у центрі Ковеля прикрасили новорічну ялинку, почепили вздовж автодороги від вулиць Смірнова до Театральної ілюмінаціїю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шахрай вимагав у волинянина гроші за «послуги поліції»
Наступна новина На Волині - справжня зима: синоптики обіцяють сніг і морози
Останні новини
Схожі новини