Шахрай вимагав у волинянина гроші за «послуги поліції»

Шахрай вимагав у волинянина гроші за «послуги поліції»

На Любешівщині шахрай, який представився працівником поліції, намагався видурити у чоловіка 1500 тисячі гривень. Волинянина попросили оплатити «послуги поліції» та перерахувати гроші на банківську картку.

«До відділення поліції надійшло повідомлення жителя одного з сіл району про крадіжку грошових коштів. Поліцейські зреагували на дану заяву, виїхали на місце події та з’ясували всі обставини, як виявилось гроші викрадені не були», –  повідомили у Любешівському відділенні поліції.

Наступного дня до заявника зателефонував нібито черговий ГУНП у Волинській області, який цікавився чи задоволений заявник роботою поліцейських та чи має якісь скарги. Після чого, так званий черговий управління повідомив, що заявнику необхідно сплатити 1500 грн за послуги працівників поліції та вказав номер рахунку.

У поліції наголошують, що працівники  виконують свої службові обов’язки згідно Закону України «Про Національну поліцію», а тому будь-які повідомлення про оплату роботи поліцейських – справа рук шахраїв, ні в якому разі не перераховуйте свої кошти.

«Для того, щоб отримати надбавку, приз або компенсацію, досить сказати номер своєї картки. Інші дані карти для здійснення грошового переказу на ваш рахунок - не потрібні. Якщо вам дзвонять і починають питати дані платіжної картки чи Ваші персональні дані - кладіть трубку», – наголошують правоохоронці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В новий рік – у новій квартирі: що кажуть про ЖК «Caramel Residance» власники осель
Наступна новина Мало свята, треба більше ілюмінації, - мер Ковеля Кіндер
Останні новини
Схожі новини