Маловідомі кредити онлайн вночі

Маловідомі кредити онлайн вночі

Чи можна оформити кредит вночі? До недавнього часу подібне питання нічого, крім єхидною посмішки або гомеричного сміху ніяких інших емоцій викликати не міг. Але, з появою мікрофінансових організацій (МФО) все змінилося. Відтепер взяти кредит можна в будь-який час дня і ночі з будь-якої точки, де є доступ до мережі Інтернет. Як таке можливо? Вся справа в політиці, яку проводять МФО по відношенню до своїх клієнтів.

Як оформити кредит вночі

Оформити кредит, в тому числі, і в нічний час, можна на сайті МФО. Позичальник повинен вибрати МФО, яка підходить йому за умовами надання кредиту (на українському ринку працюють більше сотні різних МФО). В першу чергу позичальник повинен буде на кредитному калькуляторі, який присутній на сайті організації, розрахувати параметри свого кредиту, щоб знати процентну ставку і загальну суму і термін погашення заборгованості.

Якщо по всьому параметра майбутній кредит онлайн влаштовує клієнта, він приступає до процедури реєстрації, в ході якої вказує свої персональні дані (паспортні дані, ідентифікаційний код, відомості про роботу і дохід). Офіційною довідки про заробітну плату МФО від позичальника не вимагають. До етапу реєстрації слід підійти з високою часткою відповідальності і уважності, оскільки допущені помилки або неточності стануть причиною для відмови в кредитуванні.

Після заповнення реєстраційної анкети клієнт отримує доступ до свого персонального кабінету на сайті МФО, в якому він повинен прив'язати свою банківську карту і пройти процедуру її верифікації, для цього на карті повинна перебувати сума 1-5 грн, а сама карта повинна бути оформлена на позичальника і випущена українським банком.

Після того, коли всі технічні питання закінчені, клієнт може подати заявку на кредит, яка буде розглянута скорингової системою в автоматичному режимі. Відповідь по заявці прийде протягом 30-60 хвилин на електронну пошту клієнта. У разі схвалення заявки позичальника залишається підписати електронний кредитний договір, після чого гроші будуть зараховані на його банківську картку, яку він прив'язав до свого персонального кабінету на сайті мікрофінансової організації.

Хто може оформити кредит

Кредит в МФО можуть оформити повнолітні громадяни України, які мають паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон, банківську карту та адресу електронної пошти. Верхня вікова межа в різних МФО різна, і коливається в межах 65-90 років.

Багато МФО перший кредит новому клієнтові надають під 0,01%. Максимальний розмір кредиту в більшості МФО становить від 10 до 20 тисяч грн. Максимальний термін кредитування обмежений зазвичай 30 днями, але, деякі МФО кредитують своїх клієнтів на більш тривалий термін і на великі суми (наприклад, кредитний сервіс Традиція надає кредити до 50 000 грн на термін до 60 днів).

Повторні кредити видаються під 1-3% в день, що набагато вище банківської процентної ставки. Тому, кредитування в мікрофінансових організаціях слід розглядати тільки в короткостроковій перспективі.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 420 нових хворих та 2 смерті
Наступна новина Від сьогодні невакцинованих працівників не допускатимуть на роботу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні