Від сьогодні невакцинованих працівників не допускатимуть на роботу

Від сьогодні невакцинованих працівників не допускатимуть на роботу

Працівникам органів місцевого самоврядування, державних і комунальних закладів охорони здоров’я та різних комунальних установ та організацій потрібна хоча б одна доза щеплення від коронавірусу. Якщо щеплення не буде працівників відсторонятимуть від роботи без збереження заробітної плати.

Про це пише ТСН.

 Набуває чинності відповідний наказ МОЗу. Він діє від листопада минулого року, але досі стосувалось лише педагогів, чиновників і держслужбовців. Тепер список розширили на медиків та працівників комунальних служб.

Нагадаємо, що в Україні щеплення від коронавірусу уже є обов’язковим для працівників центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій і для освітян. А також – щеплення має бути в працівників стратегічно важливих об’єктів.

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маловідомі кредити онлайн вночі
Наступна новина «Волиньгаз» за 2021 рік сплатив понад 136 млн податків
Останні новини
Схожі новини