Мама на стилі: харизматична Наталка і жвава Марічка

Мама на стилі: харизматична Наталка і жвава Марічка

З одвічною проблемою жінок «немає чого вдягти» кожного разу, коли треба зібратися на важливу подію, стикається і «світська левиця», відома волинська телеведуча Наталка Войтович. Хоча її гардероб заповнений різноманітним одягом, взуттям та аксесуарами, вона все одно переймається цією проблемою, бо, зважаючи на публічну роботу, каже, що не хоче опинитися в однаковому одязі ще з якоюсь панянкою.

«У мене «катастрофічна» проблема з одягом, з чого завжди сміється чоловік, кажучи: «Точно, в тебе ж немає У ЩО ВБРАТИСЯ!». У всіх жінок так, і у мене – також, - жартома розповідає Наталка. – У мене мало одягу з будинків високої моди, а от взуття – трохи є.

Вважаю, що саме взуття та сумки «роблять» образ. Колись ще Андре Тан мене вчив: людину оцінюють, дивлячись на годинник, взуття та сумку, а на спідницях чи джинсах, точно можна економити. Окрім аксесуарів, за словами цього дизайнера, важливим є і верхній одяг.

У мене дуже багато пар взуття, не рахувала скільки, бо боюся знати цю цифру. Є таке взуття, яке я ще жодного разу не одягала, але я точно знаю, що колись воно стане в пригоді. Сумок менше, хотілося б більше…».

… людину оцінюють, дивлячись на годинник, взуття та сумку, а на спідницях чи джинсах, точно можна економити.

П’ятирічна донька Наталки Войтович Марічка від мами не відстає і теж стежить за тим, у що вдягнена.

«Люблю гарно вдягатися, та найбільше мені подобаються плаття з коротким рукавом. В шафі в мене плаття висять окремо від іншого одягу», - розповідає дівчинка.

Марічка не ходить до дитячого садка, проте відвідує цілу купу гуртків – вона і малює, і танцює, і співає, а ще плаває та вчить англійську мову.

«Моя мама і в телефоні, і в журналі, і в телевізорі», - сказала дівчинка, відповідаючи на запитання, чи вважає свою маму модницею.

#1 LOOK: ДИСКО

Бренди мами: косуха RedValentino, майка Zara, сідниця Antonello Serio, шкарпетки Calzedonia.

Бренди дитини: спідниця Nameit, кофта Y.ting, косуха H&M, взуття Roberto Cavalli.

«Зазвичай собі купую вбрання в інтернеті. Працюю я на телебаченні, відповідно не комфортно почуватимусь, якщо прийду на якийсь захід, а там ще будуть дівчата в такому ж одязі. Тому я намагаюся купувати такі речі, яких точно не буде ні в кого», - розповідає Наталка.

На щодень Наталка полюбляє вдягати Zara, H&M,Tommy Hilfiger.

«Якщо говорити про українських дизайнерів, то у моєму гардеробі є Андре Тан, бренд VONA, Podolyan, Ірина Харченко. На зйомки, здебільшого, одягаю речі із магазинів-партнерів, з якими працюю на постійній основі.

А на вихід маю дизайнерські речі, але з минулих колекцій. Відомі світові стилісти вчать не боятися носити старі колекції. Є базові речі, які ніколи не втратять актуальності.

Крім того, є сайти, на яких я просто «полюю» на знижки і вміло відшуковую навіть D&G», - каже модна матуся.

 

«Дитині складно підібрати образи в інтернеті, бо треба приміряти, вона ж росте, важко вгадати. Раніше купувала доньці одяг в Польщі, надаючи перевагу H&M та Zara. Добре, що зараз у Луцьку є кілька магазинів, де ми купуємо речі, зокрема, нещодавно вподобали магазин Obnova LUX, де можна придбати речі високих брендів за дуже доступними цінами, наприклад це взуття, в якому Марічка сьогодні», - ділиться секретами вдягання малечі телеведуча.

Читайте також: Мама на стилі: чарівна Олександра та непосидючий Лука

#2 LOOK: ПРОГУЛЯНКА

Бренди мами: джинси LTB, майка A.Tan, піджак A.Tan, брошка Antonello Serio, капелюх Vivienne Westwood.

Бренди дитини: джинси NameІt, сорочка Zara, куртка Coconudina, взуття Marni.

«Це саме той стиль одягу, якому я надаю перевагу у повсякденному житті. Щоб зручно було погуляти, бо Марічка, хоч і має 5 років, але все ще любить погратися в пісочниці та покататися на гойдалках», - пояснює вибір одягу Наталка Войтович.

За її словами, в дитячому одязі та взутті головне – це зручність.

«І щоб одяг їй пасував. Вона висока дівчинка, «збитинька», тому треба підбирати речі до її фігури», - наголошує Наталка.

На запитання, чи практикують family look, телеведуча каже, що не мають їх у своєму гардеробі, але хотіли б приміряти і такі образи.

«Не зустрічали поки таких family look, які б сподобалися, а на пошиття – бракує часу», - зауважує телеведуча.

#3 LOOK: ПОХІД В РЕСТОРАН

Бренди мами: Сукня Vila, туфлі Pierre Darre, підвіска Elisabetta Franchi.

Бренди дитини: Блуза i лосини Y.Ting, взуття Roberto Cavalli, сумочка H&M.

«Туфлі Pierre Darre – мої сценічні, улюблені, і, як на мене, вони не зношуються. Їх теж купувала в інтернеті років 3-4 тому, але по них і не скажеш, що їм стільки», - розповідає модна матуся.

«Мені здається, що відчуття стилю приходить з роками. Чим більше бачиш, спілкуєшся з людьми, спостерігаєш за ними в різних містах, читаєш модні глянці, буваєш в магазинах, тим довершенішим стає смак.

В 25 подобається одне, в 35 – інше, кожному віку пасує різний одяг. Зараз вже не вдягну міні, а в 25 могла…», - каже Наталка.

Читайте також: Мама на стилі: натхненна Людмила та енергійний Арсен

#4 LOOK: ПРОГУЛЯНКА НА НАБЕРЕЖНІЙ

Бренди мами: комбінезон VONA, взуття Bershka, прикраси Guess.

Бренди дитини: сукня Mayoral, взуття Roberto Cavalli.

«На море їздимо раз на рік. Цьогоріч теж плануємо відпустку. Люблю Крим, але до нього, на жаль, не потрапити, а в Одесі не дуже добре відпочивати. Обираємо місця, де є сосни, гори, - наприклад, Хорватія, Туреччина», - розповідаю телеведуча.

#5 LOOK: УНІВЕРСАЛЬНИЙ

Бренди мами: брюки Anisya, футболка Why Me?, плащ Gucci, сережки Guess, брошка Antonello Serio.

Бренди дитини: сукня H&M.

У цьому вбранні Наталка з Марічкою можуть піти як на прогулянку, так і в гості.

Локація: фотостудія ЯрКо

Текст: Ірина КОСТЮК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПортCity організував прибирання
Наступна новина У Луцьку зазвучать хіти з найвідоміших фільмів, коміксів та ігор. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини