Мама на стилі: натхненна Людмила та енергійний Арсен

Мама на стилі: натхненна Людмила та енергійний Арсен

Початок нового сезону у модному світі – це завжди новинки, прем’єри нових трендів і стилів, бажання оновити гардероб та одягнути щось яскраве. Особливо це відчутно напередодні весняного тепла, коли так хочеться позбутися важких курток, парок чи шуб.

«Мама на стилі» Людмила Писарська та її син Арсен також з нетерпінням очікують на справжнє тепло. І поки воно десь в дорозі до Луцька, вони погодилися взяти участь у нашій постійній рубриці та розповісти про свої улюблені look’и.

«За багато років я вже навчилася купувати речі на сайтах європейських брендів. Тому вмію недорого, але модно скупитися. На це все мене свого часу надихнуло народження дитини», – розповіла Людмила. 

«Чоловік часом каже, що якби я могла, то скупила все. Проте це не так: витрачаю з розумом, завжди шукаю найвигідніші пропозиції», - зізнається вона.

До декретної відпустки Людмила працювала у брендовому магазині.

«Напевно, звідти у мене й любов до речей», - сміється наша мама на стилі.

Після народження Арсена Людмила виявила у себе страшну хворобу – рак лімфовузлів, яку їй вдалося побороти після довготривалого лікування. Мабуть, саме тому жінка цінує не стільки матеріальне, як духовне, та всю себе віддає вихованню сина.

#1 LOOK: ЗАВЖДИ СВЯТО

Бренди мами: плаття Gucci, аксесуар Love Republic, туфлі Steve Madden

Бренди дитини: джинси Baby Gap, сорочка H&M, кросівки Nike

«В такому одязі  ми зазвичай відвідуємо свята: хрестини, дні народження, весілля. Я вважаю, що на такі події має бути щось достойне та недешеве. Тому цей look, як то кажуть, лише «на вихід», – вважає модна мама.


#2 LOOK: УЛЮБЛЕНИЙ CASUAL

Бренди мами: джинси Benetton, світшот Philipp Plein, кросівки Gucci, ранець Chanel

Бренди дитини: костюм Rebel, кросівки Lacoste

 

«Так я виглядаю щодня! (сміється – авт.) Без перебільшень, адже дуже люблю одяг, в якому почуваюся вільно та водночас стильно», – розповідає Людмила. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама на стилі: чарівна Олександра та непосидючий Лука


До речі, жінка переконана, що гарний одяг лише доповнення до того, як жінка повинна виглядати. На її думку, ключову роль відіграє здоровий спосіб життя, а саме – якісне харчування.

«Рівно рік тому я зрозуміла і відчувала, що не потребую деяких продуктів. Цукор замінила на мед і стевію. Білу муку – на муку грубого помолу або з висівками. Відмовилася від соусів, майонезів, свинини та солодощів», - розповіла Людмила.

Каже, що через місяць відчула себе, наче «супервумен».

«Стільки сили з’явилося! Я вважаю, що кожен сам може відчути, що потребує організм, а чого він не хоче. Так, овочі та фрукти обов'язкові в моєму раціоні, але не у великих кількостях і не кожного дня. Наприклад, в мене день розпочинається з вівсянки з фруктами, а закінчується яєчнею з овочами», - ділиться секретами власної краси та здоров’я Людмила.


#3 LOOK: СТИЛЬНО ДЛЯ АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ

Бренди мами: футболка Dior,  джинси Bershka, сорочка Denim & Co., черевики Moschino

Бренди дитини: костюм H&M, кросівки китайського виробника, аксесуари H&M

«Найбільше люблю одяг від H&M, особливо схиблена у хорошому сенсі цього слова на дитячому. Спочатку завжди одягаю Арсена, а потім вже щось і для себе підбираю, комбіную. На жаль, більшість family look розраховані на маму та дочку. Проте нещодавно з’явилася українська компанія, яка створює образи для мам та їхніх синочків.

До речі, Арсен без проблем одягається, не капризує. Ми навіть разом перед дзеркалом приміряємо одяг, а коли приходить чергова посилка, то з цікавістю запитує: «Це для мене?», – ділиться Людмила.


Поради від Людмили Писарської, як не витрачати на одяг більше, ніж потрібно:

  • Давати речам «друге дихання». Я багато речей свого сина перепродаю, адже він не встигає їх зносити і вони – у чудовому стані.
  • Рекомендую іспанські бренди. Вони доступні за ціною і хороші за якістю.
  • Намагаюся купувати все на «сейлах». Зимою купую літо, а влітку зиму. Так набагато вигідніше.
  • Я не гонюся за трендами. Без проблем одягаю речі зі старих колекцій. Головне, щоб це було якісно.

Локація: Фотостудія ЯрКо

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)

Текст: Ірина НОВОСАД (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смертельна ДТП на Волині: авто перетворилося на купу брухту. ФОТО
Наступна новина У FigliMigli – новий формат розваг
Останні новини
Схожі новини