Мама на стилі: щира Світлана та серйозна Полінка

Мама на стилі: щира Світлана та серйозна Полінка

Літо стає все ближчим, а погода вже дає знати про теплі дні в календарі. Усі навколо налаштовуються на зручний та легкий одяг.

«Мама на стилі» Світлана Іванків та її донечка Поліна Максимець поділилися з «Першим», якому одягу та стилю вони надають перевагу.

Лучанка Світлана зізнається, що найголовніше для неї при виборі образу – це його зручність. Модницею вона себе абсолютно не вважає. Жінка розповідає, що любить гарно одягатися, але це буває дуже рідко. Після виходу на роботу молода мама інколи взуває підбори, проте поки що не часто.

Раніше вона скуповувалася в магазинах Польщі, але вважає, що через нестабільний курс зараз не вигідно кудись їхати. Найчастіше Світлана купує потрібні речі в інтернет-магазинах та Єврошопі, який «є справжньою знахідкою для лучан». Адже там можна знайти речі, ціна яких «не кусається», а також тут є багато брендових якісних речей, наприклад, від Zara, Bershka, Stradivarius.

«Зараз керуюся зручністю і натуральними матеріалами. Раніше для мене було важливо, щоб одяг був просто гарним. Пам’ятаю, колись купила сукню, от без сліз на неї не глянеш (сміється Світлана, - від ред.). Той матеріал просто тріщав, але вона була така гарна, що я не втрималась і купила її. В результаті одягнула десь лише два рази», – каже вона.

Світлана ділиться, що для неї стиль – це те, в чому людині комфортно.

«Якщо мені зручно у спортивних штанах, то я себе відчуваю гарною, для цього мені не потрібні підбори та коротке плаття», – стверджує мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама на стилі: харизматична Наталка і жвава Марічка

#1 LOOK: УНІВЕРСАЛЬНИЙ

Бренди мами: блузка Zara, джинси Colins, кросівки FLY London.

Бренди доньки: футболка Рерkо, сортивні штани Carters, кросівки Lupilu.

«Цей образ швидше для прогулянки, адже він без каблуків. В основному, люблю зручне взуття та одяг як для себе, так і для дитини. Адже вона в мене активна – бігає, падає», – ділиться Світлана Іванків.

#2 LOOK: ПОХІД В ПІЦЕРІЮ

Бренди мами: блузка Zara, штани Reserved, підбори Esmara.

Бренди доньки: светр, штани, кросівки та наплічник Рерkо.

«Оскільки я на каблуках, то в такому образі потрібно йти туди, де ми довго не ходитимемо. Можливо, в гості, або якийсь ресторан. Останнім часом облюбували Фелічіту на Набережній, бо там є велика дитяча кімната. Тобто можна посидіти, відпочити. але водночас бачиш дитину», –  розповідає наша мама на стилі.

Світлана ділиться, що подруга «відкрила» для неї польську фірму Рерkо, яка їй дуже сподобалася.

«Коли я завагітніла та дізналася, що у мене буде дівчинка, то дуже зраділа і уявляла, що ми завжди ходитимемо у Family Look’ах.

Думала, що це буде як на картинках у Instagram – я на каблуках, з коляскою в руках, моя дитинка з бантиками, але насправді все вийшло не так.

Єдиний раз, коли у нас вийшов Family Look, я купила собі плаття в Edelvika, а пізніше побачила таке ж дитяче, щоправда, тоді воно було трішки великим. Але в мене є один великий плюс – мама, яка шиє. Це прекрасно. Вона мені попідшивала, там резиночка, там поясочок – вийшло все дуже гарно», – зазначає Світлана.

#3 LOOK: 

Бренди мами: плаття Edelvika, підбори M&S.

Бренди доньки: плаття Edelvika, взуття Шалунішка.

«В такому образі виглядаєш гарно та ще й до всього ж дуже комфортно. Тому спокійно можна йти у ресторан на якесь святкування», – вважає модна матуся.

При покупці речей для дитини жінка теж орієнтується на зручність та якість тканини.

«Полінка – це моя перша дитина, тому я не знала що і де можна купити. Обходила всі наші ринки, магазини і зрозуміла, що дитина – це дороге задоволення. Ну як дитячі речі можуть коштувати стільки ж, як і для дорослих? Особливо взуття. А потім відкрила для себе знову ж таки інтернет-магазини. От все, що можна було, я замовила, напевно, з Carters. У них є дуже круті штани та бодіки, які називаються Веселі попки. Там позаду намальовані то краб, то овечка, то ще щось. Ну і, звісно, Єврошоп», – додає Світлана.

Жінка розповіла, що їй не важко поєднувати роботу й дитину. До слова, Світлана здає в оренду кабінети. І з доглядом за Полінкою їй допомагає няня.

«Хотіла виходити на роботу, але чекала саме її. Це людина, якій я довіряю, раніше вона працювала у моєї сестри, тому переживати нема за що. До того ж, бачила, Полінка до неї йде», – ділиться Світлана.

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)

Текст: Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині досліджують, чи є кліщі у місцях масового скупчення людей
Наступна новина За роки незалежності в Україні зросла тривалість життя - дослідження
Останні новини
Схожі новини