Мама полоненого Героя «Азову» з Волині виступила з промовою в Женеві. ФОТО

Мама полоненого Героя «Азову» з Волині виступила з промовою в Женеві. ФОТО

Мама полоненого Героя «Азову», волонтерка Марлогу з Волині  Світлана Богдан виступила з промовою в Женеві у Швейцарії, в Організації Об'єднаних Націй. 

Про це йдеться на сторінці міжнародного волонтерського логістичного центр«Марлогу».

«Світлана стала голосом тисяч українських родин військових, які перебувають у полоні рф або зникли безвісти. Вона мала безліч правдивих інтерв’ю про стан наших полонених і про біль родин, яким мало що відомо. Тиждень Матері в Женеві насичений важкими, але важливими подіями. Матері, що бореться з 16 травня 2022 року за життя і визволення сина Андрія, поневоленого рашистами оборонця Маріуполя і Азовсталі», – йдеться в дописі. 

Світлана виступила з промовою в ООН, на сесії Робочої групи ООН з насильницьких чи недобровільних зникнень та передала звернення батьків зневолених азовців. Зустрілася в Штаб-квартирі Міжнародного комітету Червоного Хреста в діалозі з провідними спеціалістами МКЧХ.

Також волинянка взяла участь у маніфестації з приводу визволення полонених Героїв Азову біля Штаб-квартири ООН в Женеві

«Візит в Женеву та участь Світлани у таких важливих міжнародних заходах стали можливими завдяки спільним зусиллям багатьох людей та організацій. Віримо, що разом з нашою мужньою і сильною Світланою зустрінемо звільненого Андрія в рідному Ковелі», – зазначили у волонтерському центрі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Триває набір на військову службу в підрозділи Волинського прикордонного загону
Наступна новина На Волині депутат за сприяння прикордонника захопив понад 45 гектарів землі
Останні новини
Схожі новини