Мама зниклого безвісти волинянина Ігоря Бєлокурова розповіла, чому 30 років чекає сина. ВІДЕО

Мама зниклого безвісти волинянина Ігоря Бєлокурова розповіла, чому 30 років чекає сина. ВІДЕО

Телеканал «Інтер» показав ток-шоу «Стосується кожного», присвячене долі безвісти зниклого в Афганістані волинянина Ігоря Білокурова.

Випуск «Безсмертна надія» вийшов в ефір 8 лютого, - повідомляє Волинська служба новин.

У студію приїхали мати зниклого воїна 79-річна Антоніна Білокурова, її племінник Леонід Павлович, невістка Наталія Павлович, сусідка Ніна Яцик, кращий друг Ігоря Петро Яцик, рідний брат Віктор Білокуров, однокласниця Людмила Губчик, представник громадської організації воїнів-афганців, який безпосередньо їздив і особисто спілкувався з Амруддіном, Олег Чуйко.

Присутні ділилися спогадами про молодого Ігоря Білокурова, міркували, наскільки схожий чи не схожий Амруддін на зниклого волинянина, висловлювали надію на його повернення додому.

Упродовж всього ефіру говорили не лише про долю Ігоря Білокурова, а й про безмежну любов його матері, яку вона пронесла крізь усі роки, чекаючи сина. Учасники програми намагалися підтримати і підбадьорити згорьовану жінку, яка весь час втирала сльози.

«Я справді захоплений силою вашого материнського терпіння, вашої любові і вашої безсмертної надії. Думаю, що ви своїм прикладом подарували цю надію тисячам українських жінок, котрі чекають на повернення своїх зниклих дітей», – звернувся наприкінці програми до Антоніни Білокурової ведучий Андрій Данілевич.

Жінці подарували потрет її сина Ігоря Білокурова, виконаний простим олівцем.

Нагадаємо, нещодавно у село Велика Глуша Любешівського району, звідки родом Ігор Білокуров, приїжджали журналісти відомої телепередачі. Їх цікавила тема знайденого в Афганістані чоловіка, якого вважали зниклим безвісти Ігорем Білокуровим, уродженцем Великої Глуші.

Ігор Білокуров зник безвісти в Афганістані у 1988 році, коли воював там у лавах радянської армії. У квітні 2018 року учасники експедиції, яка шукала в Афганістані водоносні пласти, випадково знайшли українця, який нібито 30 років тому потрапив у полон. Він пам’ятав лише, що родом з Волині.

Він сказав, що втратив пам’ять через травму. І хоча він не пам’ятав свого імені, проте повідомив, що походить з Волині, звідки родом й Ігор Білокуров.

Читати також: Знайдений в Афганістані чоловік - не волинянин Білокуров, - експертиза. ВІДЕО

Знімальна група ВВС допомогла матері Ігоря Білокурова зробити аналіз ДНК.

У «Ігоря» в Афганістані зразки для тестів брали українські ветерани, які спеціально для цього прилетіли до країни.

Однак за результатами аналізу ДНК з’ясувалося, що індекс материнства за всіма параметрами дорівнює нулю. Тобто афганець Амруддін не є сином мешканки Великої Глуші Антоніни Білокурової.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 9 лютого
Наступна новина Представником Зеленського у Кривому Розі став відомий комік з «Кварталу-95»
Останні новини
Схожі новини