Маршрут без графіка: чому у Луцьку маршрутка №47 їздить без розкладу? ВІДЕО

Маршрут без графіка: чому у Луцьку маршрутка №47 їздить без розкладу? ВІДЕО

Була маршрутка, стала – рукавичка. Процес перетворення громадського транспорту у казковий реквізит, – можна зафільмувати у будь-якому українському місті.

 Та попри тисняву, відсутність сидячих місць у салоні та відірвані ґудзики, їздити не завжди справними, але вічно переповненими автобусами люди не перестають.

Коли стоїш на одній нозі і передаєш водієві гроші, прислів’я «Дешево і сердито» – набуває буквального змісту.

Трагікомічна транспортна епопея знана й у Луцьку. Тутешні перевізники теж їздять, де і як забажають. Особливо дістав містян маршрут № 47. На лінію автобуси виїздять за своїм особливим розкладом ще й, як виявилося – з вимкненими навігаторами, щоби ніхто не відслідкував їх трафік. Як наслідок, дорослі не встигають на роботу, а діти у школу.

Обурені люди поскаржилися до «Народного контролю». Прохання: з’ясувати, чому транспорт курсує поза графіком, чи дійсно водії відключають свої мак-системи і, зрештою, хочуть почути аргументи профільного чиновника Луцькради – чи вживаються дисциплінарні санкції до несумлінного перевізника, аби той почав працювати краще?

Усе це - далі у розслідуванні «Народного контролю».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області на вихідних
Наступна новина ПриватБанк попередив про появу в Україні масового фішингу даних клієнтів
Останні новини
Схожі новини