Масована атака РФ: на заході України знищено 22 крилаті ракети і 8 БПЛА

Масована атака РФ: на заході України знищено 22 крилаті ракети і 8 БПЛА

У ніч на 29 грудня та вранці п'ятниці російські окупаційні війська атакували Україну безпілотниками та ракетами з декількох напрямків

Про це повідомили у Повітряному командуванні "Захід" Повітряних Сил ЗС України.

"Над ранок 29 грудня 2023 року противник атакував ударними БПЛА типу "Shahed" з декількох напрямків. Зокрема, у західному напрямку спрямовано понад десяток ворожих безпілотників. В результаті бойової роботи силами і засобами ППО ПвК "Захід" знищено 8 ударних БПЛА по маршруту слідування", - йдеться у повідомленні.

Також, починаючи з 06:30 до 09:20 ворог завдав повітряної атаки із застосуванням крилатих ракет. В зоні відповідальності повітряного командування "Захід" знищено 22 крилаті ракети по маршруту їх руху.

"До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи, авіація та мобільні вогневі групи. На Заході країни протиповітряна оборона працювала у Тернопільській, Львівській , Волинській, Рівненській та Хмельницькій областях. Але внаслідок такої масованої ракетної атаки, на жаль, є руйнування і потерпілі", - додали в ПвК "Захід".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП у Луцьку: 28-річний водій збив пішохода
Наступна новина Упродовж доби рятувальники Волині ліквідували 5 пожеж
Останні новини
Схожі новини