Масована ракетна атака на Україну: росіяни обстріляли Запорізьку область

Масована ракетна атака на Україну: росіяни обстріляли Запорізьку область

5 грудня по всій території України пролунала повітряна тривога. Вибухи вже прогриміли у кількох облатях. росія запускає ракети по території України з Каспійського та Чорного морів.

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов написав, що у небі над Україною багато ракет.

Також ЗМІ та телеграм-канали повідомляють про вибухи у Запорізькій, Черкаській, Одеській та Дніпропетровській областях. Банкова закликає українців не нехтувати безпекою та пройти в укриття цивільного захисту.

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко пише, що з окупованої частини Запорізької області, ймовірно, працюють ворожі С-300.

Секретар міськради Анатолій Куртєв підтвердив, що росіяни завдали ракетного удару по Запоріжжю. За даними Telegram-каналів внаслідок вибухів у деяких районах міста зникло водопостачання. Заступник голосив Офісу президента Кирило Тимошенко зазначив, що внаслідок удару по с. Новософіївка Запорізької області зруйновано житлові будинки.Є жертви. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Херсонщину поїхала чергова вантажівка з допомогою від волинян. ФОТО
Наступна новина У Луцькому ЦНАПі припинять надавати низку послуг
Останні новини
Схожі новини