Як вибрати фотошпалери? Звертаємо увагу на матеріал

Як вибрати фотошпалери? Звертаємо увагу на матеріал

Коли плануєш  оновлення інтер’єру, часто виникає проблема з вибором матеріалу для оздоблення стін у кімнатах. Сьогодні ринок пропонує настільки різні варіанти оздоблення, що обрати буває складно.

Варто одразу зауважити про одне із найпоширеніших рішень у оздоблені - фотошпалери. Зупинитись на тому чи іншому варіанті допоможе цей текст, де коротко описані різні види фотошпалер. Також інформацію можна почерпнути тут: https://walldeco.ua/fotooboi-3d-fotooboi.

Переваги використання фотошпалер

Перш за все фотошпалери - це красиво. Гармонійно підібравши малюнок до інтер’єру кімнати, можна створити унікальне приміщення. Перевагами також будуть простота у роботі та приваблива ціна.

Обираючи фотошпалери, варто бути розсудливим, оскільки вони відрізняються не лише за структурою, а й за якістю. Ці фактори більшою мірою залежать від підходів у виробництві. Використання певних матеріалів у виробництві має вплив на екологічність фотошпалер та інші важливі характеристики.

Вінілові шпалери

У порівнянні з іншими різновидами, вінілові шпалери мають деякі переваги. Матеріал не вбирає в себе вологу, а тому прекрасно підходить для використання у ванних кімнатах, вологих чи неопалювальних приміщеннях. Також вінілові фотошпалери не чутливі до перепадів температур. Шпалери можна мити та чистити хімічними засобами, і при цьому зовнішній вигляд не зміниться з часом.

Флізелінові шпалери

Матеріал має хороші експлуатаційні характеристики. Спеціальна технологія виробництва дає можливість створювати шпалери з властивостями не пропускати повітря, а також не накопичувати вологу. У порівнянні з вініловими шпалерами, флізелінові будуть більш міцними. Така характеристика змушує обирати саме цей матеріал при оздобленні дитячих кімнат та приміщень з високим навантаженням.

Фотошпалери на тканинній основі

В основному такі шпалери використовують для оздоблення віталень. Міцність матеріалу має хороші оцінки, завдяки тканинним волокнам в своїй основі. Фактурність дає можливість створювати різноманітні малюнки на фотошпалерах. При виборі оздоблення цього виду потрібно врахувати, що матеріал здатний накопичувати в собі вологу, і якщо приміщення вологе, під шпалерами з часом може виникати грибок.

Паперові фотошпалери

Основна перевага - неконкурентна ціна. Цей вид шпалер доступний для всіх. Разом із тим очевидний і недолік цього матеріалу - недовговічний термін служби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Майбутнє волинських шахт: чи є світло в кінці тунелю?
Наступна новина На Волині лісівники взялися розчищати сміттєзвалища в селах. ФОТО
Останні новини
Схожі новини