На Волині лісівники взялися розчищати сміттєзвалища в селах. ФОТО

На Волині лісівники взялися розчищати сміттєзвалища в селах. ФОТО

На Волині за минулий тиждень працівники державного підприємства «Поліське лісове господарство», що на території Маневицького району прибрали три несанкціонованих сміттєзвалища.

Незважаючи на те, що прибирання лісових масивів не належить до основних завдань лісівників, ця робота є надзвичайно важливою. Адже сміття несе не лише екологічну, а й пожежну загрозу, – повідомляють у прес-службі лісівників.

Так, лісівники «взялися» за смітники  поруч села Лісове на території Чарторийського лісництва, Куклинського лісництва  та поблизу села Кам’януха.

Лісівники зазначають, що найчастіше несанкціоновані сміттєзвалища з’являються поблизу населених пунктів, земель сільськогосподарського призначення та місць, що прилягають до держлісфонду.

Одна проблема, що масштабні смітники утворюються в неочікованих і не пристосованих для цього місцях, інша – як це явище побороти та ліквідувати наслідки таких засмічень. І це питання турбує не тільки багатьох людей, що проживають поруч, а й працівників лісового господарства, які найчастіше  займаються їх ліквідацією на території лісництв. 

ДП «Поліське ЛГ», Куклинське лісництво (біля кварталу 18), фото «до»  та «після»:

ДП «Поліське ЛГ», Куклинське лісництво, поблизу с. Кам’януха, фото «до» та «після»:


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як вибрати фотошпалери? Звертаємо увагу на матеріал
Наступна новина Вулицями Луцька бігають зграї безпритульних псів
Останні новини
Схожі новини