Маємо схожі проблеми і схожі здобутки - голова Волиньради на Тернопільщині

Маємо схожі проблеми і схожі здобутки - голова Волиньради на Тернопільщині
Фото з Фейсбук-сторніки Григорія Недопада

Про підписання Меморандуму про міжрегіональну співпрацю між Тернопільською та Волинською обласною радами повідомив на своїй Фейсбук-сторінці голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, перебуваючи в Тернополі.

Він наголошує, що така взаємодія органів місцевого самоврядування покликана створити нові можливості розвитку громад.

«Хочемо, щоб цей Меморандум став інструментом співпраці, вирішення наших спільних наболілих проблем, єднання наших областей. Маємо схожі проблеми і схожі здобутки, тому разом будемо вирішувати спільні та актуальні питання. Волині є чому повчитися на Тернопільщині. Так само і ми маємо досвід, корисний для близьких нам областей», –  підкреслив голова Волиньради.


Григорій Недопад зауважив, що сьогодні візит на Тернопільщину здійснив і голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, тому розглядалися і тристоронні перспективи взаємодії. 


Очільник Волиньради подякував за теплий прийом голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку та анонсував візит колег-керівників рад на Волинь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розшукують небезпечного злочинця, що переховується від волинських правоохоронців
Наступна новина Спалах Covid-19 триватиме до кінця квітня, проте локдаун поки не вводитимуть - міністр Степанов
Останні новини
Схожі новини