«Медіа Група Україна» ексклюзивно виводить на український ринок найкращі світові серіали

«Медіа Група Україна» ексклюзивно виводить на український ринок найкращі світові серіали

«Медіа Група Україна» розпочинає ексклюзивну дистрибуцію в Україні серіального контенту HBO, Showtime, Starz та інших мейджорів у партнерстві з Амедіатекою – лідером сегмента в країнах CIS.

«Для Медіа Групи – це ще один фундаментальний крок у посиленні українського ринку дистрибуції ексклюзивного легального контенту. Для самого ринку - це справжня подія. Досі найпопулярніший світовий серіальний контент в Україні фактично був відсутній.

Рідкісні прем'єри таких стрічок, як «Ігри престолів», «І мертві підуть» та ін., вдавалося побачити тільки на окремих платних телеканалах. Серіальний VOD-контент дивитись немає де. Першу спробу вирішити ситуацію зробив Netflix, але його продукція не адаптована належним чином для України: починаючи з асортименту та мови і закінчуючи ціною.

Сьогодні ми робимо те, на що ринок давно чекав – ми приводимо в Україну топовий серіальний контент. Це унікальна пропозиція. По-перше, це не просто бібліотека актуального контенту, а регулярні прем'єри нових серіалів, сезонів і серій – у більшості випадків одночасно зі світовими, тобто нове з’являться декілька разів на тиждень і, не побоюсь цього слова, навіть пірати чекають цих прем'єр. Це унікальний випадок.

По-друге, ціна місячної передплати майже втроє менша, ніж у Netflix – лише 99 гривень. По-трете, всі серіали вже з російськомовним озвучуванням, і ми плануємо зробити українську адаптацію для найпопулярніших продуктів», - прокоментував директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Олексій Куракін.

29 грудня платформа OLL.TV відкриває підписку на серiальний сервіс Амедіатека. Вартість складе 99 гривен на місяць, всього у підписку увійдуть більше 100 найменувань, по декілька сезонів, що складе більше 2 000 годин з регулярним поповненням та прем'єрами.

ТОВ «Медіа Група Україна» – медіа-холдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал НЛО TV, Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1» / «Футбол 2», канали «Донбас», «34 канал», «Сигма», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (OLL.TV, Xtra TV, Ukraine.TV), продакшн-компанії «Теле Про», холдинг «Сьогодні Мультимедіа».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Укртелеком» з 1 січня знову підвищив тарифи
Наступна новина В Ірані продовжуються антиурядові протести. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини