Медичне страхування від ARX працює навіть під час війни

Медичне страхування від ARX працює навіть під час війни

На тлі спричиненого непередбачуваними обставинами стресу хронічні захворювання часто загострюються, підвищився ризик травматизму. Зайві витрати зараз не потрібні нікому. Передбачливих українців рятує медичне страхування від компанії ARX. Надійний страховик із багаторічним досвідом роботи забезпечує фінансовий захист клієнтів в непростих умовах воєнного часу.

Добровільне медичне страхування від ARX

Діють три програми добровільного медичного страхування:

  1. Базова покриває витрати на два виклики екстреної медичної допомоги парамедиків.
  2. Стандарт додатково покриває низку лабораторних та апаратних діагностичних досліджень гострих станів.
  3. Преміум включає всі опції базової та преміальних програм та покриває до 1000 грн на медикаменти та три консультації лікарів.

Програми покривають витрати клієнта на медичну допомогу у випадку травм, загострення хронічних захворювань, отруєнь, аварій, нещасних випадків. Страхова компанія надає клієнтам вичерпний перелік медичних закладів, які включені до партнерських програм ДМС.

Медичне страхування ARXiMed

Гнучкі страхові продукти з покриттям до 500 000 грн розраховані на фізичних осіб до 75 років. ARXiMed дуже зручний для сімей з дітьми та пенсіонерів. Залежно від обраного рівня програми клієнт отримує значний пакет корисних опцій:

  • цілодобовий медичний асистанс — екстрені консультації, пошук найближчого лікувального закладу;
  • безлімітні консультації профільних спеціалістів;
  • компенсації на проведення діагностики;
  • спільна оплата діагностики та стаціонарного лікування в українських клініках.

Медицина без кордонів від ARX рятує від раку

Унікальна міжнародна програма страхування розроблена для ефективного лікування онкологічних захворювань. Страховик покриває витрати на пошук клініки за кордоном, транспортування хворого, додаткову діагностику, лікування у клініках України, Польщі, Туреччини, Іспанії. Сума покриття велика — до 500 000 євро на рік. Повноцінний медичний асистанс діє незалежно від країни лікування.

Воєнний стан вніс певні корективи до роботи лікарень, лабораторій та офісів страхової компанії. Актуальну інформацію про роботу відділень, умови договорів страхування легко знайти на офіційному сайті СК ARX. Українська компанія входить до великого міжнародного холдингу, має потужну фінансову підтримку, продовжує ефективний фінансовий захист клієнтів навіть у непростих умовах воєнного стану.

Інформація розміщена – на правах реклами. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волинський Фаберже» презентував нову роботу
Наступна новина Богослужіння на Великдень. Луцькі церкви оприлюднили розклад
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні