«Волинський Фаберже» презентував нову роботу

«Волинський Фаберже» презентував нову роботу
Скріншот з відео

Тричі рекордсмен Книги рекордів Гінеса, майстер з виготовлення унікальних витворів мистецтва з яєчної шкаралупи Анатолій Бойко, якого називають «Волинським Фаберже», презентував перед Великоднем нову роботу.

Як зазначає майстер, ідея виготовити композицію, яка поєднуватиме шкаралупу семи різних пташиних яєць, у нього виникла ще минулого року, адже було цікаво перевершити свою попередню роботу «5 в 1», – повідомила пресслужба Володимирської міськради. 

Всього процес виготовлення зайняв близько пів року. Для цієї композиції Анатолій Бойко уперше кував металом страусине яйце.

«Основа композиції – це яйце страуса нанду, відкривши яке натрапляєш на яйце страуса ему, далі йде гусине, качине, велике куряче, яйце молодої курки і перепелине, а в ньому камінець бурштину, як сльоза», – йдеться у повідомленні.

У майстерні пана Анатолія нині майже щодня – нові відвідувачі з числа внутрішньо переміщених осіб, які приходять сюди на екскурсію. Тож у книзі відгуків з’являється усе більше дописів від жителів Харкова, Києва та інших міст України.

«Їм майстер охоче демонструє свої останні роботи, які зробив уже під час війни – чудернацькі завитки з яєчної шкаралупи, які покрутив, як зазначає Анатолій Бойко, з усією злістю до окупантів та композицію-оберіг з гербом та картою України», – повідомила пресслужба.

">http://

 

Нагадаємо, у Луцьку відкрилась виставка з 256 писанок


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!». Укрпошта продовжить серію популярних марок
Наступна новина Медичне страхування від ARX працює навіть під час війни
Останні новини
Схожі новини