Медики не підтвердили отруєння пігулками у школярки з Любешівського району 

Медики не підтвердили отруєння пігулками у школярки з Любешівського району 

Медики не виявили ознак отруєння пігулками у школярки з Любешівського району. Пацієнтку уже з лікарні відпустили додому.

Про це розповів директор В’язівненської гімназії, у якій вчилася дівчина, Микола Шукалович, повідомляє районна газета Нове життя.

Нагадаємо, за повідомленням ЗМІ, у середу, 3 березня, в одній зі шкіл Любешівського району стався прикрий випадок: учениця нібито випила таблетки. Її ж відразу доставили до КП «Любешівська багатопрофільна лікарня».

Дівчині надали необхідну медичну допомогу. Однак, як розповів директор школи Микола Шукалович, медики не виявили у неї ознак отруєння. Цього не показали й результати аналізів. Тож наступного дня дівчину відпустили з медичного закладу додому.

«Коли дізналися про те, що ніби наша учениця наковталася пігулок, відразу вжили необхідні заходи. І затим швидко відвіз на своєму авто до лікарні», – розповів директор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу в Україні виявили понад 9 тисяч заражень коронавірусом, на Волині – майже 200
Наступна новина Де на Волині виявили нових хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини