Медики розповіли про стан постраждалих, в яких в'їхала автівка на переході біля «Там-Таму»

Медики розповіли про стан постраждалих, в яких в'їхала автівка на переході біля «Там-Таму»

У Луцьку біля гіпермаркету «Там-Там» водій в’їхав у натовп пішоходів, які переходили дорогу. Автомобілі екстреної медичної допомоги доправили двох травмованих в аварії до міської клінічної лікарні, ще одну жінку у важкому стані до обласної клінічної лікарні. Також відомо, що в аварії травмувалася дитина.

Про це розповів Суспільному у телефонному коментарі завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік.

39-річну жінку з політравмами, переломами кісток черепа та гомілок доправили до обласної клінічної лікарні, - підтвердив Суспільному у телефонному коментарі головний лікар закладу Олександр Дудар. З його слів жінка без свідомості перебуває у реанімації.

Зі слів заступника директора Луцької міської клінічної лікарні Андрія Смольянінова до закладу за медичною допомогою після аварії на проспекті Соборності звернулося троє людей. Після огляду усіх відпустили додому на амбулаторне лікування.

В аварії також травмувалася дитина. Хлопчика наразі оглядають у травмпункті обласної дитячої лікарні.

"Вирішується питання у яке відділення госпіталізовувати дитину", - розповіла Суспільному медична директорка з інформаційно-аналітичної роботи закладу Тетяна Жураківська.

Як згодом додали у пресслужбі поліції, керманичу автівки – 16 років. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Туреччині виявили перших хворих зі штамом «Омікрон»
Наступна новина 16-річний водій знімав на відео втечу від патрульних. Деталі моторошної аварії біля «Там-Таму»
Останні новини
Схожі новини