«Медицина в районах безвідповідальна», - луцький активіст

«Медицина в районах безвідповідальна», - луцький активіст

Луцький громадський діяч Володимир Бут-Гусаїм ділиться враженнями про те, як безвідповідально працює медицина в районах, зокрема у Ківерцях, куди він нещодавно переїхав.

Про це він пише на своїй сторінці у Facebook.

Як йдеться у дописі, лікар, який оглядав його дитину не зміг поставити діагноз та запропонував почекати, доки дитині не стане гірше, а тоді викликати швидку.

«Поїхали з дитиною в приймальне відділення лікарні в м.Ківерці, зустрів черговий лікар. Після огляду дитини він не зміг надати кваліфіковану консультацію і визначити діагноз, запропонував чекати ще ніч, доки дитині стане гірше та викликати швидку і тоді вони викличуть педіатра».

Далі – ще один «сюрприз»:

«Після того ми не змогли чекати і поїхали в інфекційну лікарню ( бо є підозра на вітрянку), нас там зустріла та вигнала п'яна медсестра!!!»

«Така реформа медицини в нашій державі!!! Медицина в районах безвідповідальна і не контролюється Міністерством Охорони здоров'я!», – резюмував Володимир.

Фото – ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Закінчення АТО - це не припинення воєнних дій. Розпочалась Операція об'єднаних сил
Наступна новина Які зміни чекають українців у травні
Останні новини
Схожі новини