Закінчення АТО - це не припинення воєнних дій. Розпочалась Операція об'єднаних сил

Закінчення АТО - це не припинення воєнних дій. Розпочалась Операція об'єднаних сил

Трохи поясню, що означає закінчення АТО. Бо не всі розуміють, що це не припинення воєнних дій. Поки, на жаль, так. Але до звершення війни ми теж наближаємось.
Отже, ще 18 січня проголосували за закон про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях.

Саме цим законом завершується АТО та розпочинається Операція об'єднаних сил (скорочено ООС). Звертаю увагу скептиків, які кажуть, що це формальність. Зовсім ні. 
Тепер саме військові мають керувати заходами із забезпечення національної безпеки й оборони. Керування військовими підрозділами переходять від СБУ до Генерального штабу, який очолює ЗСУ. Це дозволить сконцентрувати всі бойові з'єднання в одному оперативному управлінні.

Усі рішення в зоні проведення ООС на Донбасі ухвалює Командувач Об'єднаного оперативного штабу ЗСУ. Останній призначається президентом за поданням начальника Генштабу. 
На території проведення ООС діятиме особливий порядок, який надасть військовослужбовцям розширені права та більше захисту цивільному населенню. 
Усі ці заходи здійснюються для того, щоб посилити безпеку території, населення та інфопростору.

І ми рухаємося в напрямку звільння нашої території від окупанта та повернення цілісності України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Правило «3-х хвилин», яке мають виконувати усі батьки
Наступна новина «Медицина в районах безвідповідальна», - луцький активіст
Останні новини
Схожі новини