Мекка українського кікбоксингу: як волинські «воїни» тренуються у професійному клубі «Барс». ФОТО

Мекка українського кікбоксингу: як волинські «воїни» тренуються у професійному клубі «Барс». ФОТО

Дорослі вихованці волинського спортивного клубу «Воїн» поїхали на тренування до Кривого Рогу. Тренувальний збір спортсменів проводиться в рамках реалізації соціального проекту «Воїнами не народжуються». Поїздка спортсменів стала можливою завдяки координації федерацій ММА та бойового самбо у Волинській області, всебічній підтримці Ігоря Палиці та його фонду «Тільки разом».

«Спортсмени СК «Воїн» вирушили в свою чергову подорож в Мекку українського кікбоксингу, маленький Таїланд – славетний ПСК «Барс», – розповів тренер з ударної техніки клубу «Воїн» Дмитро Василенко.

Нагадаємо, нещодавно молодші вихованці «Воїна» теж перебували у «Барсі», де проходили перший етап підготовки до Чемпіонату Європи з бойового самбо.

Тренери «Воїна» Дмитро Василенко та Андрій Зінчук разом із своїми вихованцями

Тепер же п’ятеро дорослих «воїнів» тренуються в Кривому Розі разом із представниками національної збірної України з кікбоксингу (WAKO). Спортсменів готують до учасі в чемпіонаті Європи та світу з кікбоксингу К-1, WAKO. Вони відточують ударну техніку, розвивають та підвищують моторні можливості організму, маючи посиленні тренування з бігу та плавання.

Вдосконалювати спортивну майстерність у потужному спортивному клубі «Барс» волиняни мають можливість завдяки товариським відносинам із заслуженим тренером України, заслуженим майстром спорту, заслуженим працівником фізичної культури та спорту Володимиром Коржаком.

Дмитро Василенко та Володимир Коржак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий зал – нові можливості: як розвивається спортивний клуб «Воїн». ФОТО

Дмитро Василенко з президентом федерації кікбоксингу WAKO України Ольгою Павленко

Привітати спортсменів з початком тренувального збору до Кривого Рогу прибула президент федерації WAKO України Ольга Павленко.

Вихованці спортивного клубу «Воїн»
Волинські «Воїни» разом з національною збірною України з кікбоксингу

Фото – з архіву СК «Воїн».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян попереджають про ускладнення руху на «Ягодині»
Наступна новина «ВМБ нерухомість» продає двокімнатну квартиру у Луцьку
Останні новини
Схожі новини