Як вихованці «Воїна» готувалися до Чемпіонату Європи з бойового самбо у спортклубі «Барс». ВІДЕО

Як вихованці «Воїна» готувалися до Чемпіонату Європи з бойового самбо у спортклубі «Барс». ВІДЕО

Спортсмени волинського спортивного клубу «Воїн» у рамках підготовки до Чемпіонату Європи з бойового самбо провели збори на базі спортклубу «Барс» у Кривому Розі. Про це йдеться у сюжеті телеканалу АВЕРС.

Чемпіонат Європи з бойового самбо відбудеться уже в жовтні. Участь у ньому візьмуть семеро волинян – бійців спортивного клубу «Воїн - у категорії від 13 до 15 років.

Читати також: Як волинські «воїни» тренуються у професійному клубі «Барс». 

«У рамках реалізації проекту «Воїнами не народжуються» та під патронатом Ігоря Палиці і його фонду «Тільки Разом», а також за координації федерацій ММА та бойового самбо у Волинській області, спортсмени клубу «Воїн» мали змогу поїхати у Кривий Ріг на тактико-технічний збір з підготовки до Чемпіонату Європи, який відбуватиметься у Чехії», - розповів тренер з ударної техніки СК «Воїн» Дмитро Василенко.

Тренувальний збір хлопців став можливим завдяки товариським відносинам клубу із заслуженим тренером України Володимиром Коржаком, який особисто запросив команду з Луцька до Кривого Рогу. До речі, нещодавно Володимиру Коржаку присвоїно звання заслуженого працівника фізичної культури та спорту.

Дмитро Василенко та Володимир Коржак з командою «Воїна»

Тренувальний процес був різноманітним – від бойових спарингів та плавання до гри у футбол, баскетбол та шахи.

Читати також: Вихованці луцького «Воїна» поїхали тренуватися до криворізького клубу «Барс». ФОТО

«У нас відбувалося по три тренування щодня, зранку проводили спільну фізичну підготовку, бігали кроси, плавали, займася на турніках та брусах. В обідню пору були ігрові тренування – футбол, баскетбол, гандбол та СПФ – спеціальне фізичне навантаження, кросфіт. Ввечері – вільні бої у парах», - зауважив заслужений тренер СК «Барс» Віталій Губенко.

Спорсмени залишилися повністю задоволеними організацією зборів та тренувальним процесом. Кажуть, що на Чемпіонат Європи їдуть лише за перемогою.

Більше – у випуску новин (дивитися з 23 хвилини 35 секунди) 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ремонтують найстаріші дороги та двори
Наступна новина У центрі Ковеля відсвяткували День Нацполіції
Останні новини
Схожі новини