«Мене змушують все відшкодувати», - луцька студентка про пожежу у гуртожитку

«Мене змушують все відшкодувати», - луцька студентка про пожежу у гуртожитку

Студентка СНУ та ведуча Лана Скакун прокоментувала пожежу, яка сталася у її кімнаті в ніч з 19 на 20 січня.

За словами дівчини, вона не була тієї ночі вдома, що фактично врятувало їй життя.

«Мені зателефонували вранці, я приїхала і все це побачила», - розповіла студентка у коментарі Першому.

«Мене почала комендант звинувачувати у тому, що це я винна, що тепер я мушу все відшкодувати. Але, як виявилось потім, це в стіні горіла проводка. Зараз мене забрали батьки у Володимир-Волинський. Ми просили надати мені іншу кімнату, так як мені потрібно залишатися у Луцьку. Проте комендант нам відмовила, сказала, щоб я приводила в порядок свою», - розповідає студентка.

За її словами, зараз комендант взагалі не бере слухавки від неї.

«Happy birthday to me! 20 січня офіційно оголошується моїм другим днем народження🕊. Щось згори мене врятувало від диму і смерті у вісні поки тліли всі мої речі. Моє щастя не передати.
Правда, біль, який зараз переживаю я і моя сім'я теж...
Дуже багато повідомлень в дірект «чи багато речей зіпсовано?», так от: все, що в мене було. Одяг, важливі папери, техніка, особисті речі, невелика кількість грошей», - написала Лана відразу після пожежі.

 

Happy birthday to me!😐 20 січня офіційно оголошується моїм другим днем народження🕊. Щось згори👆 мене врятувало від диму і смерті у вісні поки тліли всі мої речі.🔥🔥🔥 Моє щастя не передати🙌 Правда, біль який зараз переживаю я і моя сім'я теж... Дуже багато повідомлень в дірект «чи багато речей зіпсовано?», так от: все, що в мене було. Одяг, важливі папери, техніка, особисті речі, невелика кількість грошей. Я дякую своїй сім'ї — сестрі й швагру, татові й мамі, за те, що вони, як завжди, не лишили мене саму вирішувати проблеми, а допомогли в усьому. Своїм друзям, які привезли мені речі, щоб я мала що одягнути перший час, за те, що допомогли прибирати ті розвалини. Дякую людям, які просто запитали «тобі потрібна якась допомога?». Відходжу... і це лише початок😢

A post shared by Лана Скакун💃 (@lana_lanka.11.01) on

Нагадаємо, що у Луцьку на вулиці Кравчука, 36 у гуртожитку № 6 Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки згоріла кімната. Пожежа сталась вночі з 19 на 20 січня.

На 8-му поверсі дев’ятиповерхівки у кімнаті, в якій мешкало четверо дівчат, сталось загоряння.

Ніхто не постраждав, адже на той момент нікого в кімнаті не було, студентки роз’їхались додому на канікули.

Понищені практично усі речі, частину з уцілілого винесли на кухню та балкон. Попередня версія пожежі - замикання електропроводки.

Сусідні кімнати не постраждали, однак запах горілого чути на весь поверх.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан «розводять» у новий спосіб
Наступна новина «П'яна» ДТП у Луцьку: патрульним пропонували хабар. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини