«П'яна» ДТП у Луцьку: патрульним пропонували хабар. ВІДЕО

«П'яна» ДТП у Луцьку: патрульним пропонували хабар. ВІДЕО

Нетверезий водій за кермом автівки «Opel» скоїв у Луцьку ДТП та втік з місця події. Проте правоохоронці знайшли порушника та затримали його.

Інцидент трапився 21 січня близько 16 години.

Два екіпажі патрульних наздогнали водія, якого розшукували за орієнтуванням, біля супермаркету «Вопак» на вулиці Київський майдан, 11, де його і затримали. Порушник був настільки п’янючий, що ледве тримався на ногах, коли вийшов з машини.

Поліцейські попросили чоловіка пред’явити документи, однак зустріли супротив та лайку.

Коли вже водія посадили в поліцейську машину, то він почав плакати та питати «за що з ним так».

Затримали патрульні і пасажира, адже той намагався їм запропонувати неправомірну вигоду, аби правоохоронці відпустили водія.

«Близько години тому водій вчинив ДТП біля клубу «OPERA» і втік з місця події. Нам надійшло орієнтування, ми зафіксували його рух і оперативно виявили правопорушника. Ми з’ясували, що водій і пасажир були п’яні. Водій відмовився показувати документи і почав висловлюватися лайливо. Пасажир пропонував поліції хабар, за що теж був затриманий. Поки дані осіб встановлюємо», - прокоментували ситуацію поліцейські.


Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мене змушують все відшкодувати», - луцька студентка про пожежу у гуртожитку
Наступна новина Напад на готель у Кабулі: 18 загиблих, серед них - 14 іноземців
Останні новини
Схожі новини