«Мені поки не зрозуміла поведінка голів РДА», - Олександр Савченко

«Мені поки не зрозуміла поведінка голів РДА», - Олександр Савченко

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко дуже різко відреагував на те, що голови районів не повідомили його про спалах кору серед населення.

«Мені поки не зрозуміла їхня поведінка. Наприклад, з Володимира-Волинського щодо ситуації про спалах кору першим мені зателефонував мер, а не голова РДА. Чому їх не видно, треба встановити. Як може представник владної вертикалі не доповісти вищому щаблю про спалах кору в районі? Я знайшов голову адміністрації, запитав, чому. Він каже: «У нас не прийнято». Як не прийнято? Не вірю. Десь є фальш у цьому всьому», - поділився своїми думками голова ОДА в інтерв’ю «Першому».

Він припустив, що, можливо голови районів у такий спосіб випробовують його на міцність.

«Я вирішив позначити службову перевірку, яка визначить, чому був порушений порядок інформування про спалах кору. Голова РДА відповідає, згідно посадових інструкцій, за територію всього району, незалежно від того створені ОТГ чи ні. Якщо він вважає, що його функції звузилися, то нехай шукає їх в зміні своїх посадових інструкцій. Якщо там змін не відбулося, то він не має права так вважати. Можливо, я дещо ускладнюю ситуацію, але, якщо це відбувається системно, то її виправляють «хірургічним» втручанням», - переконаний губернатор.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині помер відомий письменник та журналіст
Наступна новина Як у Луцьку готуються до Великодня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини